12 Ιανουαρίου 2021

Η τρομοκρατία έχει σχέδιο, αλλά η δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί – Ας ενώσουμε πάλι την Αμερική

                                                                           Άποψη Του Βασίλειου Τζήμα , Πολιτικού Αναλυτή

Η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία ήταν το 1969, όταν όλος ο πλανήτης είχε στρέψει το βλέμμα του στις Ηνωμένες Πολιτείες , διότι για πρώτη φορά στην ιστορία η NASA θα έστελνε διαστημόπλοιο, το Απόλλων 11,στηΣελήνηκαι ο άνθρωπος θα πατούσε εκεί για πρώτη φορά.Δυστυχώς το 2021, τη μαύρη αυτή περασμένη Τετάρτη, όλος ο πλανήτης είχε τo βλέμμα στραμμένo στο Καπιτώλιο για να δει το σύμβολο της Δημοκρατίας να καταρρέει, κατά τις εντολές του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump.


Αν την ώρα που , οι τρομοκράτες έμπαιναν στο Καπιτώλιο, έβρισκαν μπροστά τη Νάνσυ Πελόζι και η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη, ήταν πιθανό να γίνονταν τα χειρότερα . Σε μια τέτοια περίπτωση , στην Αμερική ίσως και να είχαμε και εμφύλιο πόλεμο .Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η ιστορία του νέου δικτάτορα σταματά εδώ .Οι πράξεις του, η συμπεριφορά του, ακόμα σήμερα και οι δηλώσεις του ότι δεν θα παραβρεθεί στην ορκωμοσία είναι ένα νέο comeback. 

Πριν, αλλά και μετά την ορκωμοσία θα είναι ανεξέλεγκτος . Θα έχουμε έναν πρώην πρόεδρο που θα κατηγορεί συνέχεια με αβάσιμα στοιχεία και θα ξεσηκώνει όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα κάνει διαδηλώσεις σε στάδια, θα παρουσιάζεται ως κάποιος που δεν λύγισε, αλλά επαναστάτησε και δεν σεβάστηκε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα . Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο , αφού παραμένει αμετανόητος.

Να, λοιπόν, ένας καινούριος «επαναστάτης» που θα διχάσει τη χώρα και θα είναι ασταμάτητος . Τώρα, το Κογκρέσο πρέπει να τον διώξει από πρόεδρο , διότι θα είναι πολύ αργά για την Αμερική . Θα φέρει τη χώρα και όλον τον πλανήτη σε αδιέξοδο , ενώ αν είναι ένας διωγμένος πρόεδρος δεν θα συμπεριφέρεται σαν πρώην πρόεδρος, σαν υποψήφιος ή ακόμη και σαν αυριανός πρόεδρος . Δημοκρατικοί και ρεπουμπλικάνοι έχουν χρέος να το κάνουν για τη δημοκρατία και τον πλανήτη .

Ας κάνουμε τις Πολιτείες της Αμερικής και πάλι Ηνωμένες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: