26 Ιανουαρίου 2021

Σοκ στις ΗΠΑ: Έφηβος σκότωσε την οικογένειά του επειδή του έβαλε τις φωνές ο πατέρας του

Ένας έφηβος από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, σκότωσε πέντε μέλη της οικογένεια του, επειδή ο πατέρας του, του φώναξε επειδή έφυγε από το σπίτι χωρίς άδεια.

Το παιδί έβγαλε το όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί, σύμφωνα με τις αρχές και δημοσιεύματα.

«Τους πυροβόλησε!» φώναζε η αδελφή του δράστη σύμφωνα με τα αστυνομικά έγγραφα.

Ο δράστης σκότωσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Επίσης, δεν κατάφεραν να σωθούν ο 18χρονος αδελφός του και η 13χρονη αδελφή του. Επίσης νεκρή είναι και η 19χρονη Kiara Hawkins, η οποία ήταν έγκυος. Το αγοράκι που κυοφορούσε δεν τα κατάφερε.

Οι νεκροί ταυτοποιήθηκαν ως Kezzie Childs, 42 ετών, Raymond Childs Jr., 42 ετών, ο 18χρονος γιος τους Elijah, η 13χρονη κόρη Rita, η 19χρονη Kiara Hawkins, και το αγέννητο παιδί τηςς «Baby Boy Hawkins».

Ο δολοφόνος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί από τις αρχές λόγω της ηλικίας του, συνελήφθη τη Δευτέρα, αφού οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν μέχρι το προάστιο του Plainfield, Ind.

Ο μικρότερος αδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά στο μακελειό, αλλά έζησε για να πει στις αρχές τι συνέβη, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που ανέφερε το δίκτυο Fox.

Το αγόρι είπε ότι ο αδελφός του ήταν εξοργισμένος επειδή ο πατέρα τους, τον επέπληξε επειδή έφυγε χωρίς να ενημερώσει.

Ο μικρότερος αδελφός είπε ότι ήταν με τους γονείς του κάτω όταν άκουσαν τους πρώτους πυροβολισμούς στον επάνω όροφο και η αδελφή του φώναζε. Ακολούθησε ο ήχος περισσότερων σφαιρών - τότε ο δολοφόνος «κατέβηκε από τις σκάλες με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί», είπε στους αστυνομικούς. Ο νεότερος αδελφός έφυγε από την πόρτα, αλλά ο δράστης τον κυνήγησε, πυροβολώντας τον.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες σκόπιμης ανθρωποκτονίας με πιστόλι και απόπειρα δολοφονίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: