5 Φεβρουαρίου 2021

Αποπλάνηση 13χρονου: Η καθηγήτρια δήλωνε ερωτευμένη μαζί του - Τα μηνύματα που την "πρόδωσαν"

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της καθηγήτριας που καταγγέλλεται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με  ρεπορτάζ η 36χρονη φιλόλογος φέρεται να προσπάθησε να προσεγγίσει τους γονείς του ανήλικου μετά την αποκάλυψη της "σχέσης" τους και να τους πει ότι τον αγαπάει.


"Μόλις διαπιστώσαμε τι ακριβώς συνέβαινε πιάσαμε την καθηγήτρια και της είπαμε να μείνει μακριά από το παιδί μας. Εκείνη όμως συνέχισε να τον ενοχλεί και να του στέλνει μηνύματα", ανέφερε η μητέρα του 13χρονου.

Παρά την αυστηρή προειδοποίηση της μητέρας προς την καθηγήτρια να διακόψει κάθε επαφή με τον γιο της, εκείνη προσπάθησε και πάλι να έρθει σε επαφή μαζί του στέλνοντας του μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο. Το κινητό του τηλέφωνο όμως ήταν πλέον στα χέρια του πατέρα του.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την συνθήκη που έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένεια του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγόρου Απόστολου Κόντου. 

Ζητεί να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματά της και τονίζει ότι από την πρώτη στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της. «Η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγηση της ωστόσο αφορά τη Δικαιοσύνη που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: