8 Φεβρουαρίου 2021

Πρόστιμο 300 ευρώ σε 80χρονη, κανένα στο ικαριώτικο πάρτι

Τουλάχιστον πρόκληση, αν όχι ντροπή για τους αστυνομικούς που έδειξαν αναλγησία στο προσωπικό δράμα μιας χαροκαμένης ηλικιωμένης στη Λαμία, συνιστά η είδηση για το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε 80χρονη, την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κουστωδία του παραβίαζαν ανερυθρίαστα τα μέτρα κατά του κορονοϊού στην Ικαρία.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα Lamiareport, που συνομίλησε κιόλας με την ηλικιωμένη, η γυναίκα «έφαγε» το πρόστιμο σήμερα το πρωί στην πλατεία Πάρκου, όπου εδώ και χρόνια περνάει κάποιες ώρες της ημέρας πουλώντας λαχανικά από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ...» λέει η γυναίκα καθώς δεν διαθέτει άδεια πλανόδιου πωλητή.

 «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή μου χωρίς το εγγόνι μου... τι να την κάνω τη ζωή μου...», λέει με δάκρυα στα μάτια καθώς εξηγεί στον δημοσιογράφο πως έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Lamiareport, στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: