17 Φεβρουαρίου 2021

Στην Εύβοια: Πέμπτος νεκρός από τη «Μήδεια» - Δένδρο καταπλάκωσε 72χρονο

Νεκρός βρέθηκε ένας 72χρονος το απόγευμα της Τετάρτης (17/2) σε δάσος της βόρειας Εύβοιας. Τρίτος θάνατος στην περιοχή από την κακοκαιρία και πέμπτος στη χώρα τις τελευταίες 48 ώρες.


Μετά τους δυο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη (16.02), λόγω των ακραίων συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την κακοκαιρία «Μήδεια», ένας ακόμα άνδρας στη Βόρεια Εύβοια πλήρωσε με τη ζωή του την επέλαση του χιονιά.

Ο λόγος για έναν 72χρονο ο οποίος καταπλακώθηκε από ένα πεύκο, το οποίο θέλησε να κόψει. Το δένδρο έπεσε πάνω στον άτυχο άνδρα στην προσπάθειά του να το κόψει για να μην πέσει πάνω σε ένα κοτέτσι που διατηρούσε στην περιοχή.

Το περιστατικό έγινε στις Κεχριές της Βόρειας Εύβοιας το απόγευμα της Τετάρτης (17.02).
Εκεί, καθώς ο 72χρονος προσπαθούσε να κόψει το δένδρο, ο κορμός έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του, στην οποία είχε πει πως θα επιχειρήσει να κόψει το δένδρο, άρχισε να τον αναζητά καθώς είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που έφυγε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός κοντά στο γήπεδο του χωριού.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν τον 72χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Λίμνης.

Ο 72χρονος είναι ο πέμπτος άνθρωπος που χάνει τη ζωή του από την κακοκαιρία το τελευταίο 48ωρο. Είχαν προηγηθεί δυο ακόμα θάνατοι στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη και αυτός μιας ηλικιωμένης στο Γαλάτσι.

 newsbomb.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: