1 Φεβρουαρίου 2021

Γαλλία : Βρέθηκε κομμένο κεφάλι στην Τουλόν

Γαλλία : Ο δράστης που πέταξε το κομμένο κεφάλι στο δρόμο φώναζε συνθήματα για τον Διάβολο 

Ένα άτομο έχει συλληφθεί στην πόλη Τουλόν της Γαλλίας όπου οι κάτοικοι βρέθηκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, αντιμέτωποι με αποτρόπαιο θέαμα.

Μετά από αναφορές για κομμένο κεφάλι το οποίο βρέθηκε στη μέση του δρόμου, ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο επιβεβαιώνοντας το περιστατικό και εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δραστών.

Η Κεντρική Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας (DDSP), με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία, έκανε λόγο για αποκεφαλισμό ατόμου, το κεφάλι του οποίου τοποθετήθηκε σε χάρτινη κούτα και πετάχτηκε μέσα από παράθυρο.

Ένας άνδρας συνελήφθη, ενώ η αστυνομία αναζητά έναν δεύτερο, έναν άστεγο, ο οποίος διέμενε προσωρινά στο σπίτι του βασικού υπόπτου. 

Αναφορές στον Διάβολο

Όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα επειδή γείτονες παραπονέθηκαν για θόρυβο. Στο σπίτι ζούσε ένας πρώην στρατιωτικός που φιλοξενούσε δύο άστεγους άνδρες.

Το θύμα φέρεται ότι είναι ο ένας από τους δύο αστέγους, ενώ ο δεύτερος αναζητείται από τις αρχές.

Αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα, δυνάμεις της αστυνομίας συνέλαβαν ένα άτομο, χωρίς να είναι προς το παρόν γνωστή η ταυτότητά του, για το οποίο οι αρχές κάνουν λόγο ότι είναι ψυχικά διαταραγμένο. Αποκλείουν έτσι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος είναι 40 ετών, «με ψυχική διαταραχή».

Κατά τη σύλληψη, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ενώ έκανε αναφορές στο Διάβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: