13 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στην Εθνική Ανδρών

Στην Εθνική Ελλάδος για τις αναμετρήσεις με Βοσνία (20/2, 16:30) και Λετονία (22/2, 19:30) κλήθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, μετά το θέμα που προέκυψε με τις επαφές 5 διεθνών αθλητών του Προμηθέα Πατρών με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο η συμμετοχή ενός αθλητή του στην Εθνική ομάδα ανδρών, αλλά και μια επιβεβαίωση της επιμονής και της δουλειάς του Γιώργου σε βάθος χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ: "Κατόπιν επίσημη ενημέρωσης από τον Προμηθέα Πάτρας για επαφή των αθλητών του με επιβεβαιωμένα κρούσματα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι πέντε παίκτες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην αποστολή, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, αποκλείστηκαν αφού πρέπει να παραμείνουν σε ολιγοήμερη απομόνωση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν σήμερα όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει για τη Ρίγα με 13 παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: