26 Φεβρουαρίου 2021

Εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Ενωτική οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ και στη διασταύρωση τηςΝ.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Επαρχιακό Οδό Θεσσαλονίκης- Δρυμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ και στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Δρυμού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων
ασφαλείας ως εξής:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής της Ενωτικής οδού Σίνδου - ΒΙΠΕ από το ύψος του ΤΕΙ Σίνδου έως τη σιδηροδρομική γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 01/03/21 έως και την Πέμπτη 05/03/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..
 

β) επί της δεξιάς οριογραμμής στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Δρυμού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 01/03/21 έως και την Παρασκευή 05/03/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..
 

'Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: