1 Φεβρουαρίου 2021

Θανάσης Λιακόπουλος: Μπράβο για τις συναντήσεις στην Αθήνα. Όμως θα μας απαντήσετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το τι συμβαίνει με την «Ολυμπιάδα» στον Κορινό; Λέγεται ότι το έργο έχει ακυρωθεί οριστικά. Τι ξέρετε και δεν το λέτε στους δημότες;

 

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε με χαρά τον δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για την Πολεοδομία κ. Γιώργο Νταντάμη σε συναντήσεις με τον υπουργό κ. Σκρέκα και άλλους σημαντικούς υπηρεσιακούς παράγοντες. Μπράβο για τις συναντήσεις αυτές.

 

Το δελτίο τύπου που εκδώσατε γράφει:

  • «Την ένταξη στα προς χρηματοδότηση Τοπικά Χωρικά Σχέδια του συνόλου της παραλιακής ζώνης του Δήμου Κατερίνης (πρώην Δήμοι: Κορινού, Παραλίας και Κατερίνης) επιβεβαίωσαν ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης».
  • «...έγινε διεξοδική συζήτηση επί των φακέλων και μελετών που με συντονισμένες ενέργειες έχει ήδη εκπονήσει ο Δήμος Κατερίνης».  ( = υπάρχουν έτοιμοι φάκελοι και μελέτες)
  • «Το σύνολο του παραλιακού μετώπου θα επανασχεδιασθεί με όρους και κανόνες που να προστατεύουν πρώτα το περιβάλλον και να δημιουργούν συνθήκες υγιούς ανάπτυξης και όχι να λυμαίνεται από τον κάθε καταπατητή η δημοτική περιουσία»

 

Μπράβο για το θέμα των καταπατήσεων

Αν αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το θέμα των καταπατήσεων, σας λέμε μπράβο και σας στηρίζουμε.

 

Τι ξέρετε και δεν το λέτε στους δημότες;

Κύριε δήμαρχε και κύριε αντιδήμαρχε, σύμφωνα με το δελτίο τύπου σας (ίσως τον μόνο τομέα στον δήμο που παράγεται πολύ έργο, η παραγωγή δελτίων τύπου), παρουσιάσατε μελέτες και φακέλους. Τι περιλαμβάνουν οι φάκελοι αυτοί; Ποιες προτάσεις καταθέσατε στο υπουργείο;

 

Με δεδομένο ότι αναφέρετε και τον Κορινό, όπου περιλαμβάνεται η «Ολυμπιάδα», τι έχετε να μας πείτε συγκεκριμένα για το θέμα αυτό; Αφού καταθέσατε προτάσεις, σημαίνει ότι έχετε φτάσει σε συμπεράσματα. Γιατί δεν τα λέτε όλα αυτά και στους δημότες;

 

Τι ξέρετε και δεν το λέτε για την «Ολυμπιάδα» του Κορινού; Τι καταθέσατε στο υπουργείο σχετικά με το θέμα που απασχολεί εκατοντάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων, εγκλωβισμένους εδώ και 20+ χρόνια;

 

Οι δημότες της Κατερίνης δικαιούνται να ξέρουν.

 

Κύριε Κουκοδήμο, κύριε Νταντάμη, μακάρι να κάνετε κάτι εξαιρετικό για τον τόπο μας, να σας χειροκροτήσουμε και εμείς. Όμως δεν μπορείτε να λειτουργείτε εν κρυπτώ για θέματα που αφορούν τον Κορινό και εκατοντάδες ιδιοκτήτες, χωρίς να ενημερώνετε κανέναν.

 

(Και παρακαλούμε θερμά να μην καταφύγετε ξανά στις αστείες επιθέσεις για το παρελθόν. Κερδίσατε τις εκλογές με υπόσχεση να λύσετε το πρόβλημα, το υποσχεθήκατε και εσείς κ. Κουκοδήμο και εσείς, κ. Νταντάμη).

 

Περιμένουμε απαντήσεις και όχι άλλο την τακτική του «πέρα βρέχει».

 

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: