4 Φεβρουαρίου 2021

Π.Ε. Πιερίας: Εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από τα έντονα καταγεγραμμένα πλημμυρικά φαινόμενα, είναι σε απόλυτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Αρχή της Πιερίας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με συνεργεία μηχανημάτων έργου συνεχίζει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την ΠΙΕΡΙΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, βρέθηκε για ακόμα μια φορά, στο πεδίο για αυτοψία της πορείας των σωστικών ενεργειών, ώστε να έχει ολοκληρωμένη και επακριβή εικόνα των εργασιών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνοδευόμενη από τον Υποδιευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΕ Πιερίας, Παναγιώτη Μαυρίδη, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Λάζαρο Προβατίδη, τον Πρόεδρο της Μεθώνης, Θωμά Γαβριηλίδη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μεθώνης, Ευσταθία Θεοδωροπούλου, Ελευθερία Παπά και Κωνσταντίνο Καλογεράκη επιθεώρησε τις εργασίες που υλοποιούνται στην περιοχή της ΔΕ Μεθώνης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής.

«Οι σωστικές ενέργειες συνεχίζονται μέχρι την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών για την ασφάλεια όλων μας», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: