20 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη από στελέχη της ΕΛΑΣ, μετά και την έναρξη έρευνας από την εισαγγελία πρωτόδικων, που ακολούθησε κατάθεση γυναίκας η οποία χαρακτηρίστηκε "σημαντική μάρτυρας".

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του προκειμένου να πληροφορηθεί αν εχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αφου οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν οτι δεν έχει εκδοθεί, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του αποχώρησαν.

Μερικές ώρες αργότερα, εκδόθηκε το ένταλμα και ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη.

Ο κύβος ερρίφθη ήδη από το πρωί της Παρασκευής, όταν -λίγο πριν η υπουργός Πολιτισμού Λινά Μενδώνη κατονομάσει το Δ. Λιγνάδη ως “επικίνδυνο άνθρωπο” που την “εξαπάτησε”- έγινε γνωστό ότι ακόμα μία μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί σε βάρος του σκηνοθέτη. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 25 ετών σήμερα, ο οποίος δεν σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής άτομο ηλικίας σήμερα 25 ετών, βρέθηκε στις εισαγγελικές αρχές υποστηρίζοντας ότι έχουν τελεστεί τα αδικήματα της αποπλάνησης και του βιασμού και σε βάρος του, το 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας που βρέθηκε στην εισαγγελία επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε και ο 25χρονος άνδρας που υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής μηνυτήρια αναφορά. Πρόκειται για πρόσωπο που ο 25χρονος επικαλείται στην μηνυση του, περιλαμβάνοντας τον ως ένα από τα παιδιά που είδε σε ηλικία 14 ετών.

Ο μάρτυρας φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη όταν, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: