1 Μαρτίου 2021

86η Διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες": Ελληνικά ΟΣΠΡΙΑ σε εκπληκτικές τιμές



Αγαπητοί συμπολίτες
Διανύουμε μια δύσκολη εποχή με κύρια χαρακτηριστικά την ανασφάλεια, τον φόβο, τον περιορισμό προσωπικών ελευθεριών αλλά κυρίως την οικονομική ανέχεια.
Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απαγόρευσης κάθε είδους δραστηριοτήτων σε καταναλωτές και παραγωγούς λόγω των μέτρων ασφάλειας κατά του Covid-19, το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει για να παρέχει στους κατοίκους της πόλης ποιοτικά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές μοιράζοντας το κέρδος μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, του κέρδους που καρπώνονται σε άλλες περιπτώσεις οι μεσάζοντες να ενισχύσει τους παραγωγούς, την τοπική οικονομία και την ελληνική αγορά να ενισχύσει την συνεταιριστική κουλτούρα, την υπεύθυνη τοπική γεωργία, τον σεβασμό της εργατικής νομοθεσίας, και την συμβολαιακή γεωργία.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ανακοινώνουμε την 86 διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, από τις 8:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Θα διατεθούν Ελληνικά όσπρια, φετινής σοδειάς

ΡΕΒΥΘΙΑ
Παραγωγός: Καραδήμου Καλλιόπη
Ποικιλία: μεγαλόσπερμα, προέλευση: Κάτω Αγ. Ιωάννη Πιερίας, τιμή: 1,66 € το κιλό.


ΦΑΚΕΣ
Παραγωγός: Κοντογιάννη Βαία
Ποικιλία: Σάμος, προέλευση: Αγ.Κωνσταντίνος Φαρσάλων, τιμή: 1,75 € το κιλό.


ΦΑΣΟΛΙΑ
Παραγωγός: Σιμόπουλος Χρήστος,
Ποικιλία: Northon, προέλευση: Βασιλικά Φαρσάλων, τιμή: 2,17 € το κιλό.
Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ


Τα μέτρα ασφάλειας της διανομής

Οι παραγγελίες θα γίνονται -όπως και στο παρελθόν- διαδικτυακά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 από τις 08:00 το πρωί.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους την συγκεκριμένη ώρα που υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

Η πληρωμή πρέπει να γίνει με μετρητά! Δεν διατίθεται POS!

Ενισχύστε την προσπάθεια αυτή!

Αναρτήστε τον σύνδεσμο της διανομής στα κοινωνικά δίκτυα!

Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: