16 Μαρτίου 2021

Προφυλάκιση παράγοντα της κολύμβησης για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων

Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ταράζει τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, με τον 74χρονο κατηγορούμενο να είναι ιδρυτικό μέλος κολυμβητικού ομίλου.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο κοπέλες, 17 ετών σήμερα, βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην ΓΑΔΑ και κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίησή τους από τον 74χρονο όταν εκείνες ήταν σε ηλικία 10 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε εις βάρος τους για περισσότερο από ένα έτος. Πρόκειται για ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου των νοτίων προαστίων, ο οποίος συνελήφθη και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Παράλληλα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, μετά την έκδοση εντάλματος πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό.

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο 74χρονος, σήμερα, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.

 

 efsyn.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: