30 Μαρτίου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του Χρήστου Τασχουνίδη στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης


Ο επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο στέλεχος του Δημοτικού συνδυασμού , Χρήστο Τασχουνίδη, για την εκλογή του ως μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Ο Χρήστος Τασχουνίδης είναι άνθρωπος του αθλητισμού και του πολιτισμού.
 
Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε προσφορά σε αμφότερους τους χώρους. Έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πετοσφαίριση στο νομό Πιερίας από πολλά μετερίζια. Η αγάπη του για το εν λόγω άθλημα είναι εγνωσμένη και η εμπειρία του αναμφισβήτητη.
 
Είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι της Πιερίας με αναγνωρισμένη δράση στον αθλητικό τομέα να σταδιοδρομούν αναλαμβάνοντας θέσεις σε υψηλά κλιμάκια Πανελλήνιων Αθλητικών Φορέων. Η συμμετοχή του Χρήστου Τασχουνίδη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης είναι μία φυσική εξέλιξη για τον ίδιο, λόγω της άδολης αγάπης του για το Volley, αλλά και ξεχωριστή τιμή για τον νομό μας.
 
Γνωρίζοντας το ήθος, την συνέπεια, την υπευθυνότητα αλλά κυρίως την διάθεση προσφοράς του Χρήστου Τασχουνίδη, είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλλει τα μέγιστα για την ανάδειξη του αθλήματος από την νέα του θέση.
 
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


Δημοτικός συνδυασμός <<Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα>>



Δεν υπάρχουν σχόλια: