15 Απριλίου 2021

Πιερία: Ελεύθερος υπό όρους ο δάσκαλος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή ο διευθυντής δημοτικού σχολείου σε περιοχή της Πιερίας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος συγγενικού του προσώπου, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια του γυμνασίου.

Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας. Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη πριν λίγες μέρες κατόπιν εντάλματος του ανακριτή και ύστερα από έρευνα που προκάλεσε μήνυση της 28χρονης- σήμερα- καταγγέλλουσας για γεγονότα που συνέβησαν, όπως λέει, πριν από 14 χρόνια. Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του 60χρονου δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.



ΑΠΕ -ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: