13 Απριλίου 2021

Στενή συνεργασία Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας - Από κοινού δρομολογούνται σημαντικά έργα


Η συνεργασία του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την υλοποίηση σημαντικών υποδομών που θα βελτιώσουν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, σε όλο το εύρος του Δήμου, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και η Αντιπεριφερειάρχης Σοφίας Μαυρίδου.

Μεταξύ άλλων στην ατζέντα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν κοινές δράσεις, για την προώθηση και υλοποίηση έργων οδοποιίας, παρεμβάσεων για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, για τη δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης στην Αστική Σχολή κ.ο.κ.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, παρουσία των αντιδημάρχων Ευστάθιου Κεραμιδιώτη, Γιώργου Κυριακίδη, υπηρεσιακών παραγόντων, όπου τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η άριστη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου μέσω της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια υφιστάμενων μελετών του Δήμου, να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος υπογράμμισε την εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Πιερίας και προσωπικά με την κα Μαυρίδου, ενώ όπως τόνισε «πρώτος και δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης αποδεικνύουν στην πράξη ότι μπορούν να αναπτύξουν δημιουργικές συνεργασίες, που δρομολογούν λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών».

Η δε Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου επισήμανε από την πλευρά της: “Ως περιφερειακή αρχή πιστεύουμε στην αγαστή συνεργασία του πρώτου και του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Εξάλλου κοινό μας μέλημα είναι η ευημερία των πολιτών και  προς τούτο βρισκόμαστε αμφότεροι σε διαρκή επαγρύπνηση για  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Δήμων μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: