23 Απριλίου 2021

Απομάκρυνση περιπτέρου Παραλία Δ. Κατερίνης


Περισσότερος χώρος στους πεζούς παραδόθηκε στην Παραλία μετά την απομάκρυνση ενός ακόμη περιπτέρου από κοινόχρηστο χώρο στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας.

Μετά τις απαιτούμενες ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου και σε εκτέλεση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για μη ανανέωση της μίσθωσης, η κατασκευή απομακρύνθηκε από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εκτέλεση του έργου.

Η απελευθέρωση ζωτικών χώρων και η απομάκρυνση κατασκευών που δεν συνάδουν με το φυσικό περιβάλλον και την εικόνα μιας σύγχρονης τουριστικής περιοχής αποτελεί απόφαση του Δήμου Κατερίνης, ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης, συμπληρώνοντας πως θα συνεχιστεί από τον Δήμο η υλοποίηση του προγραμματισμού για την απελευθέρωση ζωτικών για τους πεζούς, χώρων

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Στάθης Κεραμιδιώτης, σημείωσε πως ήδη το περασμένο διάστημα απομακρύνθηκαν παρόμοιες κατασκευές και από τον πεζόδρομο της Ολυμπιακής Ακτής, καθώς και από σημεία της πόλης της Κατερίνης. Σε όλες τις περιπτώσεις, όπως τόνισε ο κ. Κεραμιδιώτης, υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μη ανανέωση των μισθώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: