17 Μαΐου 2021

Εποικοδομητική επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην έδρα της 24ης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο


Την άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία καθόρισαν με την συνάντησή τους, την Παρασκευή 14 Μαΐου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με τον Διοικητή της XXIV ΤΘΤ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χρισταντώνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Αντιπεριφερειάρχη στο Στρατόπεδο «Μπαλανίκα» αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε η ισχυροποίηση της πολυεπίπεδης συνεργασίας της Στρατιωτικής Αρχής με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όπως αυτή αποτυπώθηκε σε πρόσφατες παρεμβάσεις εξωραϊσμού του χώρου εσωτερικά του στρατοπέδου, που υλοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και στις δρομολογημένες εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης στο πεδίο βολής.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν τον νομό Πιερίας και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Με αφορμή την επίσκεψή της στην έδρα της Ταξιαρχίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κατά τη συνάντηση αυτή, τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής και διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ της διοίκησης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Ως Περιφερειακή Αρχή συνδράμουμε με κάθε τρόπο, και μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, τους τοπικούς φορείς και θεσμούς της Πιερίας, εξωραΐζοντας και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης των οπλιτών και των υπηρετούντων στην Ταξιαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: