18 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός διαρρήκτης - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στο μόλις 11 μηνών βρέφος της. Ο Γεωργιανός που εντοπίστηκε στους Κήπους Έβρου να προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει διαπιστωθεί ότι συμμετέχει σε συμμορία που πριν από δύο μήνες είχε εισβάλει σε σπίτι στο Πικέρμι, όπου είχαν ακινητοποιήσει τον 93χρονο ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό. Τους είχαν δέσει, τους είχαν χτυπήσει και βασανίσει με σκοπό να αρπάξουν χρήματα.

 Από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη ληστεία είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς είχε ομοιότητες και ως προς την ώρα της εισβολής και ως προς τον τρόπο δράσης με εκείνη στα Γλυκά Νερά. Ο Γεωργιανός έχει διαπιστωθεί ότι συμμετείχε στη ληστεία στο Πικέρμι μαζί με τέσσερις συνεργούς του αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν συμμετείχε στη ληστεία των Γλυκών Νερών. 

Από χθες βρίσκεται στο Τμήμα των Διαρρηκτών και θέλουν να δουν αν υπάρχει εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, αλλά η έρευνα συνεχίζεται. Στις 10 το πρωί θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων καθώς θα συλληφθεί για τη ληστεία στο Πικέρμι ωστόσο θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου θα συνεχιστεί η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

 

 enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: