21 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Κατάθεση-κλειδί από την ψυχολόγο που παρακολουθούσε την Καρολάιν - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Νέα ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά έπειτα από την αποκάλυψη πως η 20χρονη Καρολάιν παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η οποία, μάλιστα, κλήθηκε και έδωσε κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν την απασχολούσε κάτι τον τελευταίο καιρό, και αν αυτό θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε σχέση με το τραγικό συμβάν.


Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ., όπως προκύπτει, θα καλέσει για νέα κατάθεση τον 32χρονο πιλότο, προκειμένου να δώσει ακόμη πιο αναλυτική περιγραφή για την εισβολή των ληστών στη μεζονέτα και τις κινήσεις τους. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί θέλουν να διευκρινίσουν με ποιον ακριβώς τρόπο και σε ποιο χρονικό σημείο οι δράστες έδεσαν τον 32χρονο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πώς μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το δέσιμο από τους κακοποιούς. Κρίσιμο θεωρείται το γεγονός ότι οι αστυνομικοί όταν έσπευσαν στο σημείο του εγκλήματος, δεν φωτογράφισαν τον 32χρονο καθώς μέλημά τους ήταν να τον απελευθερώσουν, συνεπώς δεν υπάρχει αποτυπωμένη εικόνα για το πώς ακριβώς ήταν δεμένος.


Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει μπορέσει να βρει μέχρι στιγμής ίχνη των εισβολέων-δολοφόνων, ενώ δεν έχει υπάρξει καταγραφή της άφιξης ή της διαφυγής τους, καθώς οι δράστες αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες, γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς.

Προφυλακιστέος ο Γεωργιανός


Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο Γεωργιανός που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ επιχειρούσε να βγει εκτός Ελλάδος και ερευνήθηκε από τις Αρχές για τυχόν εμπλοκή του στη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για τη ληστεία στο Πικέρμι πριν από περίπου 3 μήνες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι. Κατά τον κ. Μπαλτζόγλου υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια, τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή.

 

 enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: