27 Μαΐου 2021

Πιερία: Μάνα και κόρη “βρέθηκαν στον γκρεμό σε άθλια κατάσταση” – Τι λέει η αδελφή τής οδηγού


«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι…», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η αδελφή της οδηγού που ανασύρθηκε σώα, μαζί με την κόρη της, από χαράδρα στην Πιερία, όπου είχαν πέσει με το αυτοκίνητο, πριν από τρεις ημέρες.


«Μιλήσαμε την Κυριακή, μου λέει πάω βόλτα με την Κατερίνα. Την Δευτέρα μου λέει ο πατέρας δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο. Μου λέει πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε και του λέω μπορεί να πήγαν σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε. Ήρθαμε Θεσσαλονίκη, πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό της. Με τον κορωνοϊό είχε επηρεαστεί πιο πολύ και ήταν πιο κλεισμένη μέσα», λέει η αδερφή της 51χρονης και προσθέτει ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση. «Η αδερφή μου καλά αλλά η ανιψιά μου πολύ χάλια».

Οι δύο γυναίκες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στο γκρεμό και αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή 23 Μαϊου. Περίπου 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης μητέρα και κόρη ανασύρθηκαν σώες από την απότομη χαράδρα μέσα στην οποία έπεσαν, στην περιοχή της Ελασσόνας, πριν από 3 ημέρες.

Οι συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνιση δύο ημέρες αργότερα στο Τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά με την Αστυνομία να ξεκινάει άμεσα την αναζήτησή τους. Την καθοριστική λύση στη διάσωση των δύο γυναικών έδωσε ένα τηλεφώνημα που κατάφερε τελικά και έκανε η μητέρα στην αστυνομία, μέσα από τη χαράδρα και έτσι, με οδηγό το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο, οι διασώστες έσπευσαν στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Οι δύο γυναίκες που κρατήθηκαν στη ζωή για 72 ώρες, παρά την πτώση τους στη χαράδρα των 100 μέτρων και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Η μητέρα είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η κόρη μπήκε στο χειρουργείο, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.




thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: