31 Μαΐου 2021

Δήμος Κατερίνης: Συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Περίστασης

Συνάντηση με το Συμβούλιο Κοινότητας Περίστασης πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα της περιοχής και να ενημερώσει για τον προγραμματισμό της διοίκησης στο επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση πήραν μέρος επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γ. Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γ. Κυριακίδης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης Θ. Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Τον Δήμαρχο καλωσόρισε στο Συμβούλιο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Χελιδονόπουλος που έκανε εκτενή αναφορά τόσο σε παρεμβάσεις και έργα που έχουν υλοποιηθεί όσο και σε παρεμβάσεις που πρέπει να προγραμματιστούν το προσεχές διάστημα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης από την πλευρά του έκανε αναφορά σε οδικά έργα και σε έργα αγροτικής οδοποιίας, στις παρεμβάσεις στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον εθελοντισμό που έχει αναπτυχθεί στην Κοινότητα Περίστασης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους κατοίκους και σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος τόνισε: «Είναι άξιο αναφοράς παράδειγμα αποτελεσματικής συνεργασίας εθελοντών και τοπικής αυτοδιοίκησης η κοινότητα της Περίστασης, οι κάτοικοι και το τοπικό συμβούλιο.

Είναι άξιο αναφοράς γιατί δυστυχώς δεν το συναντούμε σε όλες τις κοινότητες και οφείλω να το επισημάνω και να ευχαριστήσω ειδικά τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, τα μέλη αλλά και όλους τους κατοίκους.  Είναι πολλά τα παραδείγματα. Εθελοντές, με τον συντονισμό του προέδρου της Δ.Κ. Περίστασης Γιώργου Χελιδονόπουλου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, χρωμάτισαν την υπόγεια διάβαση για την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών κατά τις ώρες προσέλευσης και απομάκρυνσης από τους χώρους εκπαίδευσης δια μέσου της υπόγειας διάβασης.

Η διαχείριση της πανδημίας, οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όλοι αλλά και οι ανάγκες που προέκυψαν έναν και πλέον χρόνο ίσως άλλαξαν το σχεδιασμό μας αλλά ελπίζουμε ότι με την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά.

Θέλουμε τη συνεργασία, θέλουμε το διάλογο, θέλουμε τη βοήθεια σας γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και κάποια από αυτά χρόνια. Είμαι βέβαιος όμως ότι αν υπάρχει καλή θέληση και υπομονή θα πετύχουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: