27 Ιουνίου 2021

Βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες – Την άφησαν στο λιμάνι κι έφυγαν για Μύκονο

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία: Δυο νεαροί κρατούσαν όμηρο και βίαζαν επί τρεις μέρες μια νεαρή κοπέλα σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο! Οι δυο συλληφθέντες για τον βιασμό της φέρονται να άφησαν το θύμα στο λιμάνι και να μπήκαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο! Την αναζητούσαν οι γονείς της και είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Σπάτων!


Οι δυο συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν αρπάξει τη 19χρονη, την κρατούσαν τρεις μέρες όμηρο σε διαμέρισμα στον Άγιο Νικολάο και τη βίαζαν. Και το πρωί του Σαββάτου (26.06.2021) αποφάσισαν ότι… ήθελαν να φύγουν διακοπές. Αλλά τους συνέλαβαν…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δυο νεαροί, ηλικίας 21 και 20 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.Στην κατάθεσή της, η νεαρή κοπέλα, ανέφερε πως μετά το τρίτο ποτό που ήπιε στο σπίτι του ενός εκ των δυο συμπατριωτών της (σ.σ. τόσο το θύμα όσο και οι συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής), κάτι της έριξαν στο ποτό και στη συνέχεια δεν μπορούσε να αντιδράσει. Εκτιμάται ότι οι δράστες της έδωσαν το “χάπι του βιασμού”. 


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: