17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο να ομολογεί την πράξη του.



Μετά την πολύωρη ,εξονυχιστική και εξαντλητική  κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, αφότου είχε μεταφερθεί εκεί από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, ο πιλότος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κάταληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί.

Μάλιστα η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

 in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: