5 Ιουνίου 2021

Δράστης της δολοφονίας της 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα , ο 74χρονος πρώην σύζυγός της

Παραδόθηκε λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής στις Αρχές  ο 74χρονος πρώην σύζυγος και  δράστης της δολοφονίας της 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Πέμπτης. 

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ομολόγησε την πράξη του. Στους αστυνομικούς παρέδωσε και ένα όπλο 32 χιλιοστών καθώς και 3 φυσίγγια.

«Δεν είχα πρόθεση να την σκοτώσω. Είχαμε χρόνια οικονομικές προστριβές. Χθες πήγα στο σπίτι της για να της ζητήσω κάτι χρυσαφικά. Με απαξίωσε, θόλωσα και την σκότωσα». Αυτά φέρεται να ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην ομολογία του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε  ακόμη ενώπιον των αστυνομικών πως είχε χρόνια προστριβές με την πρώην σύζυγό του για τη διαχείριση των οικονομικών τους, σημειώνοντας παράλληλα πως η κατάσταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να περιέλθει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 64χρονη γυναίκα βρέθηκε στις 21:10 το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου πεσμένη στον δρόμο από περαστικούς, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στον λαιμό και στον ώμο, ενώ στη συνέχεια κατέληξε. Επισημαίνεται πως από την αρχή ο θάνατός της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια.Καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο zougla.gr, ανέφεραν πως οι έρευνες των Αρχών στράφηκαν αρχικά στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με συγγενικό της πρόσωπο

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: