16 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Σκυλιά κατασπάραξαν 7χρονο - Πώς γλίτωσε ο αδελφός του

Σκυλιά κατασπάραξαν ένα 7χρονο αγόρι στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ενώ περπατούσε στη γειτονιά μαζί με τον αδελφό του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Young Shamar Jackson και ο αδελφός του περικυκλώθηκαν από σκυλιά, ενώ έψαχναν για το κατοικίδιο της οικογένειας, ένα τσιουάουα με το όνομα Μάριον.

Τα σκυλιά έσκισαν τα ρούχα του παιδιού, ενώ ο αδελφός του κατάφερε να ξεφύγει. "Δεν μπορούσαν να ξεφύγουν γιατί τα σκυλιά έρχονταν από διαφορετικές κατευθύνσεις" περιέγραψε ο πατέρας τους στην εφημερίδα The State.

Τα σκυλιά κατά πάσα πιθανότητα βγήκαν από την αυλή ενός γειτονικού σπιτιού και συγκεκριμένα από την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στον φράχτη.

Ο πατέρας αποκάλυψε ότι είπαν στη σύζυγό του να μην αγγίξει το παιδί μέχρι να τον παραλάβει η αστυνομία. "Πώς μπορείς να λες σε μια μάνα να αφήσει το παιδί της εκεί;" υπογράμμισε.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι κατασχέθηκαν πέντε σκυλιά και ένα κουτάβι από ένα σπίτι κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενώ οι έρευνες για το αιματηρό περιστατικό συνεχίζονται. 

 enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: