21 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο των επαφών των αστυνομικών με τον δολοφόνο

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της αδικοχαμένης Καρολάιν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που επί 37 ημέρες έπαιζε τη δική του παράσταση, θέλοντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας και την κοινή γνώμη, ισχυρίζεται τώρα ότι όλο αυτό το διάστημα είχε τύψεις, αλλά παραδέχεται με θράσος πως δεν θα πήγαινε από μόνος του στην αστυνομία, προκειμένου να ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Και ενώ έπαιζε προκλητικό θέατρο όλον αυτόν τον καιρό, τώρα, δείχνει να τον ενδιαφέρει ποια είναι η άποψη της κοινωνίας για την κυνική του ομολογία.

Αυτά προκύπτουν από τις συζητήσεις που έχει όλο αυτό το διάστημα ο πιλότος με τους αστυνομικούς, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο 33χρονος μετά την ομολογία του είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.: "Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα. Έβλεπα στον ύπνο μου την Καρολάιν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για τον ίδιο. "Τι λένε έξω για μένα" ρώτησε τους αστυνομικούς ο δολοφόνος.

Ψύχραιμος τις πρώτες 15 ημέρες - Πότε άλλαξε η συμπεριφορά του

Επί 37 ημέρες ο πιλότος κράτησε "κρυφό" το ένοχο μυστικό του. Όλο αυτό το διάστημα είχε συνεχή επικοινωνία με έναν συγκεκριμένο αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ (ο οποίος σημειώνεται πως ήταν διαφορετικός απ' αυτόν που του πήρε αργότερα την ομολογία του).

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η συμπεριφορά του 33χρονου δολοφόνου, παρουσίαζε συνεχείς μεταπτώσεις. Συγκεκριμένα, τις πρώτες 15 ημέρες η επικοινωνία του με τον αστυνομικό ήταν καθημερινή και ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, ψύχραιμος και νηφάλιος. Όταν, ωστόσο, άρχισαν οι "ψίθυροι" και οι υποψίες για το πρόσωπό του, είχε πει στον αστυνομικό: "Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;".

Τις πρώτες ημέρες μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικοί συνέστησαν στον πιλότο να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και εκείνος συμφώνησε. Ωστόσο, η συμπεριφορά του άλλαξε τελείως, μετά τη δημοσίευση συνέντευξης της "ψυχολόγου". Τότε, ο 33χρονος έγινε έξαλλος, διαμαρτυρήθηκε στους αστυνομικούς και τους είπε: "Πώς είναι δυνατόν η ψυχολόγος να δίνει συνεντεύξεις για εμένα και την Καρολάιν;". Αργότερα εμφανιζόταν πολύ περισσότερο εκνευρισμένος όταν μιλούσε με τους αστυνομικούς και μάλιστα άφηνε υπονοούμενα πως μπορεί αυτοί να διέρρεαν τα προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της Καρολάιν.

Εξοργίζει ο πιλότος: "Πάντα θα αγαπάω την Καρολάιν" - Τι είπε για την αγκαλιά στη μητέρα της 20χρονης

Την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν που σόκαρε όλο το Πανελλήνιο. Ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 από τα κρατητήρια ευχήθηκε να γύριζε τον χρόνο πίσω: "Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου". Όσο για το τι θα πουν στο παιδί όταν μεγαλώσει και θα ζητήσει εξηγήσεις, εκείνος δεν θέλησε να πάρει θέση. "Δεν έχω να απαντήσω τίποτα" είπε, ενώ για την κίνησή του να αγκαλιάσει την πεθερά του στο μνημόσυνο της Καρολάιν λίγο πριν οδηγηθεί πίσω στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ όπου ομολόγησε το φριχτό έγκλημά του, ισχυρίστηκε: "Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω την Καρολάιν" δήλωσε προκλητικά ο κυνικός δολοφόνος μέσα από τα κρατητήρια στον ΑΝΤ1.

enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: