6 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη οι Αρχές


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ενώ την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ φαίνεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στην ταυτοποίηση ενός δράστη.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κακοποιό που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά του ατόμου που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του λεγόμενου πληροφοριοδότη, καθώς είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν να διαπιστώσουν τον τρόπο που η πληροφορία για την οικονομική κατάσταση του πιλότου έφτασε στους δράστες. Ωστόσο, δεν μπορούν ακόμα να πουν αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή με δόλο.

Στο «μικροσκόπιο» συγκεκριμένος ύποπτος

Εν τω μεταξύ, μειώνεται ο αριθμός των υπόπτων που εξετάζουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο σύζυγος της Καρολάιν. Ήδη, οι Αρχές, έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται. Μάλιστα από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό, με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Ένας από αυτούς τους υπόπτους ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες, καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.




zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: