29 Ιουνίου 2021

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


 Το "ημερήσιο ανακοινωθέν" περί Μπάμπη του φονιά συνεχίζεται. Πώς κοιμάται, τι τρώει, πότε κατουράει; Αυτά είναι ρεπορτάζ. Οποία ξεφτίλα!

***

 Να δείτε που θα δημιουργήσουν συλλόγους με φαν του Μπάμπη. Σε μια κοινωνία που ο μιμητισμός καλά κρατεί, θα δούμε κι άλλους επίδοξους, καθ' ομολογίαν ή μη, βαρεμένους.

***

Με τέτοια μέσα ενημέρωσης και υπνωτισμένο τον πνευματικό κόσμο τι κράτος και  τι λαό να έχεις...

***

Αυτό πάλι τι ήταν; Κάρτα ελευθερίας για ανεμβολίαστους νέους, αξίας 150 ευρώ. Ή είναι προεκλογικό "αντίδωρο"  ή είναι αυτό που λένε τους βάρεσε η ζέστη.

***

Υπομονή. Θα βγουν κι άλλα μπόνους. Ως τα Χριστούγεννα θα δώσουν γαλόπουλα. Για όσους κάνουν astrageneca 1+1 δώρο.

***

Κυριάκο πρόσεχε! Οι νέοι δεν μασάνε. Θυμήσου εκείνο το "καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη" που εισέπραξε ο μπαμπάς.

***

Ανάστατοι οι συνταξιούχοι. Νοιώθουν προδομένοι. Τζάμπα εμβολιάστηκαν. Πες τίποτε Κυριάκο για τρίτη δόση εμβολίου και έλα να λογαριαστούμε.

***

 Αλέξη αν δεν τάξεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο δε γίνεται τίποτε. Αυτός πήρε φόρα. Σε λίγο θα δώσει bonus και σε όσους βλέπουν Σκάϊ.

***

Και τα καλά. Τόνωση στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου, βήμα αναπτυξιακό. Αυτό είναι η συνταγή. Αντί κάρτα απορίας, κάρτα ελευθερίας.

***
Δεν αντέχει σε σοβαρό σχολιασμό η κάρτα ελευθερίας. Είναι μια προχειρότητα, δημιουργεί κακό προηγούμενο και συνολικά υποτιμάει τη νοημοσύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας.

***

Για την ώρα μόνο σε κάποιες ασιατικές χώρες δίνεται υλικό "αντίδωρο" ως κίνητρο εμβολιασμού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: