15 Ιουνίου 2021

Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες για τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες από τους εμβολιασμούς για την αντιμετώπιση του covid-19;

Οι θάνατοι και οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς συνεχίζονται! Oι θάνατοι και οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τας εξής περιστατικά: Θάνατος 63 χρονης στη Λέσβο ύστερα από τον εμβολιασμό της με Astrazeneca, ενώ έχουν προηγηθείοι θάνατοι μιας γυναίκας 44 χρονών στη Χαλάστρα 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο
της ίδιας εταιρείας και ενός 57 χρονου στην Εύβοια!                                  Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Εύλογα λοιπόν διερωτόμαστε θα αποδοθούν ευθύνες σε  λοιμωξιολογους της επιτροπής εμβολιασμών - αλλά λησμονώ ότι έχουν απαλλαγεί από ποινικές ευθύνες με διάταξη που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ - και στους κυβερνώντες που δεν είχαν προειδοποιήσει για το ρίσκο που αναλαμβάνει κάποιος όταν εμβολιάζεται και τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να έχει όχι μόνο βραχυχρόνια, αλλά δυστυχώς και μακροχρόνια ή θα επιμένουν συνεχώς ότι ήταν τυχαία περιστατικά που δε συνδέονται με τους εμβολιασμούς πράγμα τελείως ανεδαφικό εκ του αποτελέσματος και θα προτρέπουν τον κόσμο κάνοντάς του πλύση εγκεφάλου με τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης να εμβολιαστεί;!
 

Γιατί η Κυβέρνηση δεν αναστείλει το πρόγραμμα του εμβολιασμού, ειδικά με την χρήση εμβολίων της εταιρείας Astrazeneca,όπως είχαν πράξει άλλες χώρες και περιορίζεται και, πάλι καθυστερημένα, στην προτροπή να μην εμβολιαστούν οι κάτω των 60 ετών; Επί παραδείγματι στις 11 Μαΐου η Σλοβακία ανέστειλε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Astazeneca, μετά τον θάνατο 47 χρονης, ενώ η Νορβηγία ανέστειλε την χρήση των εμβολιών των εταιρειών Astazeneca και της Johnson & Johnson. 

Ακόμη, το Βέλγιο σταμάτησε τη χορήγηση εμβολίων της εταιρίας Johnson & Johnson για άτομα κάτω των 41 ετών μετά τον θάνατο μιας γυναίκας! Με λίγα λόγια η Κυβέρνηση λειτουργεί ανερμάτιστα χωρίς προγραμματισμό θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και δημιουργώντας τους αισθήματα ανασφάλειας, ενώ παράλληλα εκτοξεύει
ασκεί πιέσεις και εκβιασμούς στον κόσμο να εμβολιαστούν! Πρόκειται για την απόλυτη παράνοια και αποτελεί μνημείο εγκληματικής συμπεριφοράς των κυβερνώντων προς τους Έλληνες πολίτες!

Οι θλιβερές αυτές καταστάσεις  βέβαια ήταν αναμενόμενες  από τη στιγμή που μέχρι πρότινος για να δοθεί έγκριση για ένα εμβόλιο να κυκλοφορήσει στην αγορά απαιτούνταν χρόνια πειραματικών δοκιμών σε εργαστήρια (περίπου 6 με 8 χρόνια) και όχι μόνο κάποιους μήνες όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση! Γιατί αποκρύπτονται απόψεις έγκριτων επιστημόνων όπως του κατόχου Νόμπελ Ιατρικής το 2008  Δρ. Λουκ Μοντανιέ και του Γερμανού-Ταϊλανδού καθηγητή επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, που είχαν προειδοποιήσει για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να έχουν οι εμβολιασθέντες;

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι κάποια κυβερνητικά στελέχη μέχρι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σκέφτονται να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό μελλοντικά! Αν και αυτό ήδη ξεκίνησε με την υπηρεσία της ΕΜΑΚ! Ενώ ο ίδιος ορέγεται, σύμφωνα με χθεσινές του δηλώσεις, να αρχίσουν να εμβολιάζονται και άτομα ηλικίας  άνω των 12 ετών παρότι σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες καταγράφηκαν ελάχιστες περιπτώσεις που νόσησαν από κορωνοϊό! Εν κατακλείδι, τα απαραίτητα πειραματικά στάδια που δεν πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα στον πληθυσμό που άθελά του μετατράπηκε σε πειραματόζωο της Nέας Τάξης Πραγμάτων!
 

Αυτό που χρειαζόμαστε ως κοινωνία, που πιστεύουμε στην συντριπτική της πλειοψηφία στον τριαδικό Θεό, για να προφυλαχθούμε από την ασθένεια του κορωνοϊού είναι οι συνεχόμενες λιτανείες στις εκκλησίες, οι προσευχές στον τριαδικό Θεό, την Υπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους Νικηφόρο το Λεπρό, Χαράλαμπο και Κορόνα. Οι τρεις αυτοί Άγιοι προστατεύουν από τις επιδημίες! Ακόμη, το καλύτερο φάρμακο για την προστασία μας από τον Covid-19 είναι η Θεία Κοινωνία κατόπιν Θείας Εξομολόγησης με ειλικρινή μεταμέλεια και αγάπη προς το συνάνθρωπο εκφρασμένη με φιλανθρωπίες! 

Πριν προβούμε στην Θεία εξομολόγηση πρέπει να συναισθανούμε την αμαρτωλότητά μας! Eιρήσθω εν παρόδω, δεν πρέπει, σύμφωνα με φωτισμένους γέροντες και Μητροπολίτες (π.χ. ιερέας Σάββας Αγιορείτης, Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος) της εκκλησίας μας να προβαίνουμε σε χρήση της μάσκας εντός των Ιερών Ναών κατά την Θεία λειτουργία, γιατί αποτελεί βλασφημία προς το Άγιο Πνεύμα!
Δεν είναι πρέπον να κοινωνούμε αν δεν εξομολογούμαστε, αλλιώς δεν υφίσταται όφελος για μας, αλλά αντιθέτως διαπράττουμε αμαρτία και είναι σαν να λαμβάνουμε ένα φάρμακο χωρίς χρησιμότητα ή όταν προβαίνουμε σε Μετάληψη των Αχράντων του Χριστού Μυστηρίων, αναξίως, κάποιες φορές γίνεται και φωτιά που καίει τα σωθικά από παραχώρηση του Θεού μας για παραδειγματισμό! 


 Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ethnikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: