13 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη συνεργός του αστυνομικού που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη

 

Σε ακόμη μια σύλληψη σε σχέση με το φρικιαστικό έγκλημα της Ηλιούπολης προέβη η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Προφυλακίστηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Στη φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της. 

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να να μίλησε περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί εξαναγκασμού της σε πορνεία.

 

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: