6 Ιουλίου 2021

Κατερίνη: Όχι στον διαχωρισμό λένε οι εστιάτορες


Επιχειρηματίες προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να εκτελέσουν χρέη σεκιούριτι αλλά και ότι θα κινηθούν νομικά αν δεν αρθούν τα κυβερνητικά μέτρα.

Δεν σκοπεύουν να εναρμονιστούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Κατερίνη, καθώς όπως ανακοίνωσαν τα μέλη του Σωματείου Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Συναφών Επαγγελμάτων της πόλης μετά από σύσκεψη, θα δέχονται στα καταστήματά τους τόσο εμβολιασμένους όσο και ανεμβολίαστους πολίτες, χωρίς καμία προϋπόθεση ή διαχωρισμό.


«Δεν μπορούμε να γίνουμε αστυνομικοί για τους πελάτες μας και ζητάμε από την κυβέρνηση να ακούσει τα αιτήματά μας, αλλιώς θα κινηθούμε νομικά», σημειώνει στη Voria.gr ο πρόεδρος του Σωματείου, Νίκος Ντούλας, λέγοντας παράλληλα πως ο έλεγχος των πολιτών κατά την είσοδο είναι ανέφικτος και παμψηφεί οι επαγγελματίες του κλάδου στην Κατερίνη διαφωνούν κάθετα με την εφαρμογή τους.

Την ίδια άποψη διατυπώνει και ο Δημήτρης Καραβιδές, μέλος του Σωματείου, ο οποίος τονίζει πως κανένας δεν θέλει να αναλάβει τον ρόλο του σεκιούριτι, ενώ όπως δηλώνει, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του δεν θα ελέγχουν αν οι πελάτες τους έχουν εμβολιαστεί από τις 15 Ιουλίου και μετά, όταν δηλαδή θα τεθεί σε ισχύ η απόφαση της κυβέρνησης.




Επισημαίνει επίσης πως το Σωματείο θα πραγματοποιήσει νέα σύσκεψη τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αποφασίσουν ποια μέτρα θα λάβουν οι ίδιοι αν η κυβέρνηση δεν άρει τους περιορισμούς στην εστίαση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πηγή: https://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: