27 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά την νίκη του


 "Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα στο τένις" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Αμερικανού Τιαφόε και την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Έλληνας αθλητής αναφερόμενος στον αγώνα του απέναντι στον αντίπαλό του από τον οποίο πήρε την άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο Γουίμπλεντον είπε:

«Η αφοσίωση μου στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ψηλά και ήταν αυτό που μου ανέβασε το παιχνίδι και με έκανε να παίξω ένα καλό τένις σήμερα».

Σχετικά με την συμμετοχή του και την παρθενική του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τσιτσιπάς επεσήμανε: «Μου αρέσει η διοργάνωση μου αρέσει που είμαστε όλοι σε ένα χωριό (Ολυμπιακό) είναι η πρώτη μου εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες το κλίμα είναι μοναδικό, είναι μεγάλη τιμή που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα στο τένις».

Τέλος σε ερώτηση για το που μπορεί να φτάσει σε αυτό το Ολυμπιακό τουρνουά και ποιος είναι ο στόχος του, ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει κάποιο στόχο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: