18 Ιουλίου 2021

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο - Μητέρα Γαρυφαλλιάς: "Η κόρη μου πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα άνανδρου άνδρα"


"Το παιδί μου πρέπει να είναι η τελευταία γυναίκα που έπεσε στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μανάδες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά, να τους μαθαίνουμε να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες", είναι το μήνυμα της μητέρας της δολοφονημένης από τον 30χρονος σύντροφό της, Γαρυφαλλιάς, η οποία συγκλόνισε μιλώντας στο κανάλι του ΣΚΑΙ για την υπόθεση δολοφονίας της κόρης της.


"Το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί μου είναι ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, πολύ αγαπητό, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για εμένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέρφια της, για την επιστήμη της, ένα εξαιρετικό πλάσμα και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, που μόνο άνανδρους και αλήτες μπορώ να τους χαρακτηρίσω, που αντί να το προστατεύσουν, φέρονται στα κορίτσια τους με τέτοιον τρόπο", δήλωσε καταρρακωμένη η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, συμπληρώνοντας πως δεν έχει γνωρίσει τον 30χρονο, ωστόσο, όπως είπε, είχε εντοπίσει κάποιες χειριστικές, ενδεχομένως, συμπεριφορές.


"Θέλω με ηρεμία να θρηνήσω το παιδί μου που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή. Πιστεύω στους κακούς ανθρώπους και στις κακές συμπεριφορές. Δεν άξιζε σε αυτό το πλάσμα αυτό. Θα κάνουμε κάτι για τη Γαρυφαλλιά, να μην φύγουν άλλα κορίτσια έτσι", συνέχισε η μητέρα της δολοφονημένης.

"Είναι τραγικό, είναι εφιάλτης, δεν θέλω να το ζήσει κανείς άλλος αυτό. Θα ήθελα να πω για τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και ότι δεν έκανε κάτι λάθος".

Και κατέληξε ως εξής: "στη μάνα του 30χρονου έχω να πω ότι την καταλαβαίνω, αλλά ότι εγώ έχω κάνει παλικάρια και εκείνη έναν δολοφόνο".


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: