13 Ιουλίου 2021

Ας ενωθούμε για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη


Σήμερα στις 8:30 όλοι στον Καπνικό Σταθμό!

Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή συνέντευξη τύπου στην αυλή του Καπνικού Σταθμού η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 από την πρωτοβουλία πολιτών "i can't breathe".
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση και να στηρίξουν με την παρουσία τους το αίτημα χιλιάδων πολιτών για το αυτονόητο δικαίωμα να μπορούν να αναπνέουν.

Δεν είναι τόσο η δυσοσμία, η οποία βεβαίως και υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας, όσο το θράσος των ελεγκτικών μηχανισμών να προσποιούνται πώς ...δεν τους μυρίζει τίποτα, αλλά και των επιχειρήσεων που δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από κέρδη τους.

Όσες φορές ενώθηκαν οι πολίτες κατάφεραν να ανατρέψουν καταστάσεις που οι κρατούντες θεωρούσαν τετελεσμένες. Η βούληση των πολιτών μπορεί να ανατρέψει τα πάντα! Ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα του ενταφιασμού αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου και τη δυναμική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Ας μην ξεχνάμε το παράδειγμα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης όποιος κατακτήθηκε μέσα από πολυετείς συλλογικούς αγώνες.



Ας ενωθούμε και τώρα για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Σήμερα στις 8:30 όλοι στον Καπνικό Σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: