18 Αυγούστου 2021

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στη διάθεση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Ανατολικής Μάνης επιπλέον 18,5 τόνοι ζωοτροφών από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.
Επιπλέον ποσότητες ζωοτροφών συνολικού βάρους 18,5 τόνων, τέθηκαν στη διάθεση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, την Τρίτη 17/8/2021. Οι ζωοτροφές που διανεμήθηκαν με μέριμνα και ευθύνη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας αφορούσαν σε:


-12 τόνους πλήρες μίγμα αιγοπροβάτων, προσφορά της Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ και,
- 6,5 τόνους χονδροειδών ζωοτροφών, προσφορά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας.
 

Παρών στη διαδικασία της διανομής ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης. Η Π.Ε. Λακωνίας, με την ευκαιρία, εκφράζει, «…θερμές ευχαριστίες, τόσο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την οργάνωση της αποστολής των ζωοτροφών, όσο και στη Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας για την προσφορά των ζωοτροφών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: