2 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Δίου-Ολύμπου Κώστα Κουριάτη προς τους υπαλλήλους στους τομείς καθαριότητας, πρασίνου και το τεχνικό προσωπικό


Καθώς συνεχίζονται οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν λόγω του παρατεταμένου καύσωνα που διανύουμε, αλλά και της πανδημίας της νόσου Covid-19, ως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Ποιότητας ζωής, Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών έργων) νιώθω την ανάγκη να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια και ένα ειλικρινές ευχαριστώ προς όλους τους υπαλλήλους, που εργάζονται στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

 Πρόκειται για υπαλλήλους που δεν εκτελούν απλά, στο ακέραιο, τα καθήκοντά τους, ως οφείλουν, αλλά προτάσσοντας το φιλότιμό τους υπερβαίνουν τον εαυτό τους καθημερινά. Μολονότι υπήρξε αποχώρηση 77 υπαλλήλων του τομέα καθαριότητας και της υπηρεσίας πρασίνου, λόγω λήξης της σύμβασής τους εν μέσω τουριστικής περιόδου, οι εναπομείναντες εργαζόμενοι αναπληρώνουν επάξια το κενό, προς όφελος δημοτών κι επισκεπτών. Ιδιαίτερη αναγνώριση αξίζει στο έργο των συνοδών και οδηγών των απορριμματοφόρων και των εργαζομένων γενικότερα στην αποκομιδή, καθώς πρόκειται για υπαλλήλους του Δήμου, μιας και φέτος δεν υπάρχει εργολάβος αποκομιδής. 

Παράλληλα αξίζει να επισημάνουμε ότι εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου για την πρόσληψη 12 εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών, την οποία μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://www.dion-olympos.gr/anakoinosi-proslipsi-idox-2mina-kathariotita-avgoustos-2021/.



Κώστας Κουριάτης
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Ποιότητας ζωής, Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών έργων) Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: