25 Αυγούστου 2021

Ανετη πρεμιέρα για τον Πιερικό Αρχέλαο με νίκη επί του Πελασγού στο Πανελλήνιο Νεανίδων- Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών-Φωτορεπορτάζ

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης, ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε του Πελασγού Μεγαλόπολης με 64-35.

 

Με επί μέρους σκορ 12-3 (5΄05΄΄) ο Πιερικός έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις του. Με τον Πελασγό να μην μπορεί να αντιδράσει η ομάδα της Πιερίας δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας (33-13, 14΄30΄΄) την οποία μπόρεσε να διευρύνει με το σκορ στο 51-21 στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.

 

Ο Πιερικός έφθασε να προηγείται με +36 (57-21, 27΄45΄΄), για να επικρατήσει με του Πελασγού με το τελικό 64-35.

Δεκάλεπτα: 25-9, 40-19, 57-24, 64-35 

 

Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ., Τσάνταλη

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Καραλή, Κιολέογλου Ν. 19(3), Μάντζου 16(1), Δημουλιού 12(2), Κιολέογλου Π. 3, Παπαζιώγα 4, Κόκκαλη, Γελαστοπούλου, Ζαρκανέλα 8, Αλμπάνη 2.

Πελασγός (Τσατσουλής): Καρύγιαννη, Παπαδοπούλου, Κυριακοπούλου, Σεφέρου 4, Δημοπούλου 8(1), Δούκουρη 14(2), Γεωργοπούλου 2, Λιλή 7.  


Δηλώσεις

Χατζηιωάννου Στέλιος (προπονητής Πιερικού Αρχέλαου): «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε το τουρνουά με νίκη για να μπορέσουμε να είμαστε ενεργοί σε όλο το τουρνουά. Ξεκινήσαμε από την αρχή δυνατά, βρήκαμε ρυθμό νωρίς παρ’ όλη τη μακροχρόνια αποχή. Η έλλειψη παιχνιδιών μας δημιουργεί μια ανασφάλεια. Τα κορίτσια μπόρεσαν και βρήκαν ρυθμό ξεκινώντας από την άμυνα και στη συνέχεια το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Μπορέσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά και να πάρουμε δυνάμεις για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα είναι όπως φαίνεται πιο δύσκολα». 

Καραλή Ολυμπία (αθλήτρια Πιερικού Αρχέλαου): «Μπήκαμε αρκετά αποφασισμένες. Από την αρχή δείξαμε ενέργεια μέσα στο παρκέ και κυνηγήσαμε αυτό που μας αξίζει. Εύχομαι και στη συνέχεια να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και να διεκδικήσουμε μία καλή θέση σε αυτό το πρωτάθλημα».    


Τσατσουλής Γεώργιος (προπονητής Πελασγού):
«Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ κακοί σήμερα. Τα παιδιά είναι μικρά αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εικόνα που παρουσιάσαμε. Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος, είχε πιο ενεργητικές παίκτριες και αξίζουν τα συγχαρητήριά μας. Πιστεύω να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά».

 Δημοπούλου Σοφία (αθλήτρια Πελασγού): «Μπήκαμε στην αρχή μήπως και μπορέσουμε να πάρουμε κάτι, κάποια διαφορά. Δεν τα καταφέραμε, η αντίπαλη ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη από εμάς. Έχουμε έρθει για τις εμπειρίες και για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».  


Δεν υπάρχουν σχόλια: