28 Αυγούστου 2021

Μπέττυ Σκούφα: Συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχούσες κι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Νομού μας, αλλά και πανελλαδικά!

Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς αγωνιστές κι αγωνίστριες του Στίβου της Ζωής, οι οποίες και οποίοι, με Πείσμα, Όραμα, Μεράκι κι Εργατικότητα πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Γνωρίζοντας όλοι πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της φετινής σχολικής χρονιάς, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και των προβλημάτων που αυτή σας δημιούργησε, νιώθουμε πως σταθήκατε με υπέρμετρο Ζήλο και Προσπάθεια στην επίτευξη της Επιτυχίας.

Χωρίς βέβαια την απαραίτητη σε Ευνομούμενο Κράτος υποστηρικτική συμβολή του Υπουργείου Παιδείας, αλλά αντίθετα αντιμέτωποι με το νόμο Κεραμέως για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Ένα μέτρο άδικο, και με συγκεκριμένο στόχο τη διάλυση της δημόσιας Εκπαίδευσης και Παιδείας, ένα μέτρο που στέρησε την εισαγωγή χιλιάδων υποψηφίων σε πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας μας.

Ένα σκληρό μέτρο που ήρθε να προστεθεί σε μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο, κατά την οποία ο μαθητικός πληθυσμός χρειαζόταν στήριξη και όχι επιπρόσθετα εμπόδια.

Σε όλους λοιπόν τους μαθητές και μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν, τους και τις προτρέπω να μην απογοητευτούν. Να συνεχίσουν να αγωνίζονται, μέχρι να πετύχουν το στόχο τους.

Με προσήλωση, αισιοδοξία, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, όλα στη ζωή γίνονται εφικτά.

Καλή δύναμη! Καλή αρχή!

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Εκπαιδευτικός - Βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: