2 Σεπτεμβρίου 2021

Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ και Ανταποκριτών Ξένου Τύπου για τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην 851 Δ.Ε.Θ.

               ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, θα ανοίξει τις πύλες της, η 851 Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με φυσική παρουσία, από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Λεωφόρος Στρατού 3, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία στη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να κατέχουν είτε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο και θα επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, να αποστείλουν στο gram.enimerosi@mindigital.gr έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00, τα κάτωθι:

• Επιστολή υπογεγραμμένη από τον διευθυντή ή τον αρχισυντάκτη του
εκπροσωπούμενου ΜΜΕ. Στην επιστολή θα βεβαιώνεται η ιδιότητα του αιτούντος, καθώς και ότι θα καλύψει τη συνέντευξη Τύπου. Αντίγραφο εν ισχύ ταυτότητας δημοσιογραφικής Ένωσης για τους δημοσιογράφους, ταυτότητα μέλους φωτογραφικής Ένωσης για τους φωτογράφους ή ταυτότητα ανταποκριτή ξένου Τύπου από την Υπηρεσία
μας.

Στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο, Μέσο, κινητό τηλέφωνο, e mail). Παρακαλούμε για την αποστολή έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση μη κατοχής πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, η συμμετοχή στη συνέντευξη Τύπου μπορεί να γίνει μόνο διαδικτυακά. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να φέρουν την ειδική κάρτα διαπίστευσης που θα εκδώσει η Υπηρεσία μας. Επισημαίνεται ότι δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο χώρο της συνέντευξης Τύπου χωρίς την ειδική κάρτα διαπίστευσης.


Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά με pool από την ΕΡΤ. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων ΜΜΕ βαρύνουν το κάθε Μέσο.  

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
κ. α.α.
Μαγδαληνή Πανονίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: