26 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων στην Τρίπολη (2-0)

Τρίτο σερί τρίποντο και… κορυφή! Ο Ολυμπιακός με γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’), επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους.

Οι Ερυθρόλευκοι, που είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, στα τελευταία τρία ματς κέρδισαν εκτός έδρας τη Λαμία (2-1), εντός τον Απόλλωνα (4-1) και στην Τρίπολη τον Αστέρα (2-0), με την ομάδα του Μαρτίνς να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, καθώς ο Βόλος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι άλλοι δύο που είχαν από 7 βαθμούς πριν την έναρξη της τέταρτης αγωνιστικής ήταν η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την Ενωση να παίζει απόψε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (20:30), ενώ οι Ηπειρώτες υποδέχονται αύριο τον ΟΦΗ (17:15). Ο Αστέρας από την άλλη πλευρά, δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο σημερινό παιχνίδι, με την ομάδα της Τρίπολης να παραμείνει… άσφαιρη, έχοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πειραιώτες μάλιστα στα τελευταία τρία παιχνίδια σκόραραν πριν το 15άλεπτο. Στη Λαμία στο 12’ με τον Σισέ, με τον Απόλλωνα είχε βάλει γκολ ο Μασούρας στο 7’ και σήμερα ο Τικίνιο στο 7’.

Οι πρωταθλητές πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο μεσοβδόμαδο ματς που ακολουθεί με την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία (30/9) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστική της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: