29 Σεπτεμβρίου 2021

4ΗΜΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 28-29-30-31/10/2021

 

Τα ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ μοιράζονται ανάμεσα στους νομούς ΠΙΕΡΙΑΣ,ΗΜΑΘΙΑΣ & ΚΟΖΑΝΗΣ με πλούσια χλωρίδα και πανίδα και είναι γνωστά απο την Μυθολογία !

Δεν εντυπωσιάζουν τόσο με τις ψηλές κορυφές τους, όσο με τις ήρεμες μακριές και πανέμορφες διαδρομές και το ήσυχο τοπίο τους ... είναι το καλύτερο "ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ" στα Βαλκάνια (και με αποδείξεις). Είναι φιλόξενα και έτοιμα να υποδεχθούν κάθε λάτρη της ποδηλασίας ,της περιπέτειας ,του βουνού αλλά γιατι όχι και των EXTREME SPORTs καλοκαίρι αλλά και Χειμώνα.

Η εκδήλωση είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και ανοιχτή για ΟΛΟΥΣ και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ ! Λόγο της κατάστασης –covid 19- θα γίνονται ΠΟΛΛΕΣ εξορμήσεις σε μικρές ομάδες. Κάθε συμμετέχοντας αυτόματα γίνεται και συνδιοργανωτής με ΟΛΕΣ τις ΕΥΘΥΝΕΣ και τις υποχρεώσεις που συνεπάγονται ! (Εφαρμόζονται ΟΛΑ τα νόμιμα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.) -Η εκδήλωση ΔΕΝ επιδοτείται από ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα: Ευρωπαϊκό ,Περιφερειακό ή Δημοτικό -

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι , ιδιώτες, εθελοντές κλπ που έχουν κάποια ιδέα-πρόγραμμα και θέλουν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο , μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ MIAS MTB Leader -MBL2 Techical Terrain

ΤΗΛ: 2351073977.




Δεν υπάρχουν σχόλια: