18 Σεπτεμβρίου 2021

Νεκροί δύο νέοι κι ένας 68χρονος σε τροχαίο στα Ψαχνά Ευβοίας

 

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εύβοια, όταν ένα λευκό όχημα μάρκας Mercedes που κινείτο προς τα Ψαχνά στην περιοχή του Κολοβρέχτη, άρχισε, όπως καταθέτουν μάρτυρες, να κάνει προσπεράσεις, χτύπησε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα, παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ο 17χρονος και ο 19χρονος.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 68χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής σε νοσοκομείο της Αθήνας, τραυματίστηκε σοβαρά καθώς το όχημά του αναποδογύρισε αρκετές φορές. Ο 19χρονος Βαγγέλης από τα Ψαχνά και ο 17χρονος Σταύρος από την Νέα Αρτάκη έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Στο σημείο, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί.

Στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασαν άμεσα και περιπολικό από την Τροχαία Χαλκίδας, το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων, εθελοντές και Πυροσβεστικά οχήματα. Για αρκετή ώρα, στην περιοχή υπήρχε μποτιλιάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: