20 Σεπτεμβρίου 2021

Εξαφάνιση 80χρονης στην Κέρκυρα: «Οι εκσκαφείς δεν βρήκαν τίποτα» λένε οι συγγενείς

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 80χρονης Μαρίας Κόλλιας από την Κέρκυρα, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 6 Σεπτεμβρίου. 

Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν, ενώ στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός καθώς δεν αποκλείεται η ηλικιωμένη γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. 

Οι αστυνομικές αρχές τα προηγούμενα 24ωρα είχαν προχωρήσει στις προσαγωγές τριών ατόμων εκ των οποίων αυτή τη στιγμή κρατείται και εξετάζεται ως ύποπτο το ένα από αυτά. Μάλιστα έχουν γίνει και εκσκαφές σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας της ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς υπήρξαν αναφορές από έναν από τους προσαχθέντες ότι η γυναίκα έχει θαφτεί εκεί.  

Μιλώντας στο newsit.gr o εγγονός της 80χρονης αγνοούμενης, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια την εξαφάνιση της γιαγιά του αλλά και τις έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό της.  «Αγνοείται από το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου. Το προηγούμενο βράδυ είχε μιλήσει με την γειτόνισσά της γύρω στις οκτώ το βράδυ είπαν καληνύχτα. Το πρωί της 6 Σεπτεμβρίου η αδερφή της που πήγε στο σπίτι της βρήκε στην κουζίνα το φλιτζάνι και τον καφέ. Ήταν έτοιμη να φτιάξει τον καφέ της πριν εξαφανιστεί. Το σπίτι ήταν κλειδωμένο, ενώ δεν ήταν ακατάστατο. Είναι υγιέστατη η γιαγιά μου, ούτε άνοια έχει ούτε κάτι άλλο. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Μπορεί να είναι 80 ετών αλλά έχει τέτοια δύναμη λες και είναι 60» αναφέρει στο newsit.gr ο εγγονός της 80χρονης γυναίκας, Θωμάς Αποστολάκης, και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν έχει ξαναφύγει ποτέ και έχει ένα απλό κινητό το οποίο δεν το είχε κλείσει ποτέ. Το φόρτιζε συνέχεια για να μην κλείσει. Από την στιγμή που εξαφανίστηκε είναι κλειστό. Η τελευταία επικοινωνία ήταν με την γειτόνισσα πριν κοιμηθεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: