1 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Διακοπές με ποδήλατο!

Περισσότερο από 26 χρόνια σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ πραγματοποιούμε ασφαλείς ποδηλατικές τουριστικές διαδρομές σε : Γερμανία Ολλανδία, Κύπρο και φυσικά σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πιερία! Κάθε ποδηλατική μας διαδρομή είναι ημερήσια και κατά μέσο όρο 60 με 70χλμ.
 
Εαν αυτό για τον μέσο Έλληνα ποδηλάτη ακούγεται ανήκουστο , φανταστείτε και την δική μας έκπληξη όταν είδαμε τρείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ από Θεσσαλονίκη, να οργώνουν κυριολεκτικά τα παράλια των νομών :Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Λάρισας ! 


Ξεκίνησαν τις διακοπές τους την περασμένη Κυριακή 22-7 από Θεσσαλονίκη και σε μία εβδομάδα ποδηλατώντας ,διένυσαν περισσότερα από 500χλμ με την επιστροφή ! Το εκπληκτικό ήταν ,ότι όλες τις περιοχές από όπου πέρασαν, τις έχουμε επισκεφθεί με ποδήλατο αλλά σε ημερήσιες ποδηλατικές εξορμήσεις .

Το όνειρό  μας ήταν πάντα μια εβδομαδιαία- ή και περισσότερο -ποδηλατική εξόρμηση αλλά δυστυχώς ειδικά φέτος δεν έχουμε καθόλου χρόνο ! Χαρήκαμε ιδιαίτερα και ακολουθήσαμε νοερά τους ποδηλάτες από την Θεσσαλονίκη στην διαδρομή τους .
 
 
Τους γνωρίσαμε από κοντά και διαπιστώσαμε απόλυτη ποδηλατική σύγκληση απόψεων . Πριν φύγουν φυσικά τους τιμήσαμε σαν επίτιμα μέλη των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στην ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑ (καταφύγιο ΣΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τον Οκτώβρη ) . 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ/ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: