25 Σεπτεμβρίου 2021

Πύργος: Πατέρας αρνητής του κορονοϊού πήγε στο δικαστήριο ντυμένος τσολιάς


 Στα δικαστήρια του Πύργου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μαργκώτσος προκειμένου να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, και για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση μέσω διαδικτύου. Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι εμφανίστηκε ντυμένος… τσολιάς. 

Πρόκειται για τον πατέρα μιας 10χρονης μαθήτριας, ο οποίος αρνούνταν να φορέσει μάσκα η κόρη του κατά την προσέλευση και παραμονή της στο σχολείο. Η υπόθεση απασχόλησε – σύμφωνα με το patrisnews.gr – προ ημερών και για το περιστατικό κατέθεσε μήνυση σε βάρους του πατέρα ο εκπαιδευτικός, Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο Αλέξανδρος Μαργκώτσος, έφτασε στα δικαστήρια του Πύργου για το Αυτόφωρο Τριμελές, ντυμένος με τη στολή του τσολιά, προκαλώντας αίσθηση τόσο στους δικαστές όσο και στον κόσμο που βρισκόταν πέριξ των δικαστηρίων. Ωστόσο μετά την απολογία του, το δικαστήριο του έδωσε προθεσμία τριών ημερών, όρισε δικάσιμο την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και τον άφησε ελεύθερο. 

 PATRIS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: