14 Σεπτεμβρίου 2021

Πολιτική κόντρα για τον αμερικανό επικοινωνιολόγο που ταξίδεψε με τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ- Ποιος είναι ο Σταν Γκρίνμπεργκ

Μεταξύ των επιβαινόντων στο αεροσκάφος που μετέφερε την πρωθυπουργική αποστολή στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, βρισκόταν και ο "γκουρού" της στρατηγικής και της επικοινωνίας, Σταν Γκρίνμπεργκ. Η παρουσία του στο πλευρό του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητά να μάθει από πού πληρώνεται ο επικοινωνιολόγος:

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, επειδή είναι απλά "φίλος του από παλιά" και μάλιστα "δεν πληρώνεται από πουθενά", αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

"Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν "ήρωα" ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές", σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

"Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες".

Ποιος είναι ο διάσημος επικοινωνιολόγος Γκρίνμπεργκ;

Ο Γκρίνμπεργκ βρισκόταν στη ΔΕΘ, τόσο για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο, όσο και για την συνέντευξη Τύπου την επόμενη μέρα. Ο Αμερικανός pollster (εκλογολόγος) συμμετείχε, άλλωστε, και στην καμπάνια του 2019, ενώ βρίσκεται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την περίοδο που ανέλαβε την ηγεσία της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: