23 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο γυναικοκτόνος έψαχνε και τους πρώην συντρόφους που είχε η Ντόρα

«Είχε πρόβλημα, έψαχνε ακόμα και τους πρώην συντρόφους της Ντόρας», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της 31χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της το μεσημέρι της Τετάρτης (22.09.2021), στην περιοχή Ροδίνι της Ρόδου.


Η Ελένη με τρεμάμενη φωνή μιλάει στο newsit.gr για την αγαπημένη της ξαδέρφη, αλλά και για τον άνθρωπο που της έκοψε τόσο προώρα το νήμα της ζωής. «Δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε. Ήταν ξαφνικό.

Η Ντόρα ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική που πατούσε στα πόδια της και απλά ήρθε ένας και της πήρε την ζωή», λέει. Στη συνέχεια, αναφέρεται στο δράστη, αλλά και στο χρονικό διάστημα που ήταν η Ντόρα ήταν σε σχέση με τον 40χρονο δολοφόνο της: «Όλο αυτό ήταν πολύ σύντομο, καθώς κράτησε 8 μήνες. Τον είχα γνωρίσει, δεν μπορώ να πω, όμως, ότι τον ήξερα καλά. Φαινόταν καλό παιδί, ήσυχος και της εκκλησίας. Επειδή είχε πάθει ένα ατύχημα και σώθηκε είχε πιστέψει».

Στη συνέχεια, η ξαδέρφη της αδικοχαμένης γυναίκας που ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, μιλάει για το πώς η ξαδέρφη της πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με τον 40χρονο άνδρα, αλλά και πότε δράστης ξεκίνησε να της κάνει πρωτοφανείς σκηνές ζηλοτυπίας. «Η Ντόρα είδε έναν καλό σύντροφο και είπε να συγκατοικήσουν. Ξαφνικά αυτός άλλαξε συμπεριφορά. Είδε έναν άλλο άνθρωπο. Δεν είχε καταλάβει τίποτα στην αρχή. Όταν έμειναν μαζί είδε κάποιες συμπεριφορές ζήλιας που όσο πέρναγε ο καιρός γινόντουσαν πιο έντονες. Χωρίς λόγο. Από κοινούς γνωστούς γνωρίστηκαν».

Ο 40χρονος απαιτούσε από την Ντόρα να διακόψει ακόμα και τις συναντήσεις της με τις φίλες της, ενώ είχε πει ψέματα και για το λόγο που τον χώρισε η πρώην σύζυγος του. «Της έλεγε δεν θα βγεις με τις φίλες σου. θα κάνουμε μόνο μαζί πράγματα και η Ντόρα του είχε είπε ότι εμένα αυτά δεν μου αρέσουν. Όλα αυτά τα μάθαμε τώρα. Το μόνο που ήξερε η Ντόρα ήταν πως υπήρξε παντρεμένος με πολιτικό γάμο. Αυτός τυφλώθηκε λόγω ατυχήματος και της είχε πει της Ντόρας ότι η γυναίκα του τον παράτησε, επειδή τυφλώθηκε», λέει η Ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: