29 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Θάρθουμε λέει στην κανονικότητα το 2022. Ευσεβείς πόθοι. Ούτε με σφαίρες που λένε

***

Απ΄τη μια οι ιοί , απ΄την άλλη οι φωτιές και οι κατακλυσμοί, έκαναν μια κοινωνία καταθλιπτική κι αν δεις άνθρωπο να χαμογελάει, λες δεν είναι καλά , κάτι θα έπαθε.

***

Ερχεται και το κερασάκι στην τούρτα, μια γενναία αύξηση στα καύσιμα, στα τρόφιμα και γενικά σ'όλα τα προϊόντα και προβλέπεται χειμώνας των Νηστειών και κρυοπαγημάτων.

***

Βέβαια ο τιμάριθμος μετά τα Χριστούγεννα θα πέσει, καθώς λέει ο επί της Ανάπτυξης Αδωνις, αλλά απ΄αυτό το παιδί τι άκουσες και βγήκε σωστό, από υβριστής του Καραμανλή προέκυψε Μουτζαχίντ νεοδημοκράτης.

***

Τώρα γιατί πήραμε γαλλικές φρεγάτες κι όχι αμερικανικές είναι στη βάση του Ελλάς- Γαλλία συμμαχία αλλά και στο νόμο της αγοράς προσφοράς και ζήτησης.

***

Προσφορά και ζήτηση σε όλα τα επίπεδα και όλα τα κλιμάκια και μη βάζετε κακό στο νου σας. Λέτε τοπάθημα του Ακη να έγινε μάθημα; Αγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.

***

Δεν ξέρω από τιμές αλλά φαντάζομαι ότι η ΔΕΗ πουλήθηκε ισα με μια φρεγάτα, μια ΔΕΗ που απ΄το 1955 αν δεν κάνω λάθος ήταν δική μας, που κολώνα-κολώνα οι πατεράδες μας άπλωσαν και στήριξαν σ'όλη την Ελλάδα.

***
Κυριάκο εσύ το χαβά σου. Πάρε τη σύριγγα στο χέρι και ξαμολύσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: