26 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα-αποκλεισμός για τον Πιερικό από τον Ηρακλή

Για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Πιερικός ηττήθηκε με 1-2 από τον Ηρακλή στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια τη διοργάνωσης.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν οι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν νωρίς το σκορ όταν ο Κάκκο, με εξαιρετική ατομική ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους στο ημικύκλιο της περιοχής και πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-1 στο 13’.

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και στο β’ μέρος, φτάνοντας σε δεύτερο γκολ στο 50’. Ο Βιτίνιο μπήκε στην περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Ράντου και ο Μπαστακός σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Ο Πιερικός αντέδρασε και στο 61’, ο Παλαβράκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τοπαλίδη. Ένα λεπτό μετά, ο Τοπαλίδης βρήκε μόνο στην περιοχή τον Ζαφειράκη, που πρόλαβε την έξοδο του Παλαβράκη και μείωσε σε 1-2.

Η ομάδα της Κατερίνης πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, με τον Ηρακλή να παίρνει το εισιτήριο για την 4η φάση.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Αναστασιάδης (Σερρών)

Οι συνθέσεις: 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ράντος, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Καρβούνης, Σούνταρ (63’ Παπουτζίδης), Ίτσιος, Ζαφειράκης (81’Μαυρίδης), Μπαϊραμπλί (46’ Καρανάτσιος), Μηλιώτης (81’ Μητακίδης).Χαντζάρας(63’ Καγκελιδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Μ.Παπαστεριανός, Ματίας Τόμας (65’ Μασούρας),Κάκκο (73’ Τότσκα), Βιτίνιο, Μπαστακός, Γ. Παπαδόπουλος (60’ Ναπολιτάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: